Wie ben ik

scannen0014-kopieMijn naam is Kitty Trommelen. Na mijn afstuderen ben ik in 1985 begonnen als eerstelijnspsycholoog. Sinds 1996 ben ik gevestigd in gezondheidscentrum Kanaleneiland.

Als eerstelijnspsycholoog pak ik samen met u op een professionele en persoonlijke wijze uw psychische problemen concreet en praktisch aan. Ik werk persoonsgericht, op maat gesneden en vanuit het hier en nu. Vaak zijn enkele gesprekken voldoende om u weer op weg te helpen. Van belang is wel dat u niet te lang wacht met hulp te zoeken voor uw klachten.

In mijn werk heb ik ervaring met verschillende klachten en problemen, zoals angsten, depressie, relatieproblemen. In de behandelingen werk ik met methoden en technieken waarvan de effectiviteit zich wetenschappelijk heeft bewezen.

Ik ben lid van het NIP(Nederlands Instituut van Psychologen, www.psy.nip.nl), LVVP (Landelijke Vereniging Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten, www.lvvp.info),
Utrechtse Psychologen Corporatie), geregistreerd in het B.I.G. register als gezondheidspsycholoog, gekwalificeerd eerstelijnspsycholoog en psycholoog NIP.